Company

Next

Budget

tbc

Date

tbc

Our brief

SLS were appointed by Next in connection with a major redevelopment and remodelling of their existing store in Lakeside Shopping Centre. The works included creating new floor openings in the existing steel framed structure to accommodate new and relocated escalators and lifts. New feature atriums were created to open the structure up and provide a sense of vision and space between the upper floor levels. A challenging aspect of this project was to provide a new feature entrance from the existing car park. This entailed creating a large feature glazed entrance on the rear of the building which required substantial modifications to the building superstructure. A new feature pedestrian footbridge was designed to span over the service yard access road and provide direct access to the existing car park.